U bent hier: Home / Actualiteit / Firm Artlab: Projectoproep #2

Firm Artlab: Projectoproep #2

Bent u een kunstenaar? Zoekt u een plek om te experimenteren, een professionele omkadering, materiaal, een atelier,...? Dan is deze tweede projectoproep van Firm Artlab voor u bestemd! Dien uw kandidatuur in voor 1 oktober en maak kans om bij de 7 geselecteerde projecten te horen.

Firm is een gemeentelijke vzw opgericht op initiatief van de schepenen van Cultuur van de gemeente Jette. De vzw heeft als taak het ter beschikking stellen van de nodige infrastructuur en de logistieke middelen, een persoonlijke begeleiding voor kunstenaars en/of culturele projecten evenals de promotie en de organisatie van evenementen (concerten, vernissages, tentoonstellingen, uitvoeringen, enz.) in het kader van dit project en dit binnen de gemeente Jette.

Firm Artlab heeft onlangs de mogelijkheid gekregen om zijn bezetting van het industriële gebouw, gelegen in de Firmin Lecharlierlaan, te verlengen tot eind 2021. Het gebouw werd ondertussen operationeel gemaakt, beveiligd en aangepast aan de komst van artiesten uit verschillende disciplines en de ontvangst van een publiekvan alle leeftijden.

Geïnteresseerd? Download hier het dossier en mail uw project door naar project@firm.brussels voor 01.10.2021 middernacht.