U bent hier: Home / Actualiteit / Jongerenoproep - Ontvang tot 3.000 € voor jouw project

Jongerenoproep - Ontvang tot 3.000 € voor jouw project

Ben je tussen 12 en 26 jaar? Heb je een fantastisch project in gedachten, met een link met Jette? Is jouw project er voor en door jongeren? Dan heeft Jette voor jou 3.000 € klaarliggen om jouw project te realiseren.

Het doel van deze jongerenoproep is om projecten voor en door jongeren financieel te ondersteunen. De mogelijke inhoud van het project is bijzonder breed: urban art, fotografie, film of video, beeldende kunst, skaten, basketbal, bmx, gezonde voeding, mode, dans, breien, geluid, gamen, Noord-Zuidrelaties, ambachten, ondernemerschap, up- of recycling, circus, (straat-)theater, je wijk, groen in de stad, digitale experimenten, wetenschap, mobiliteit,… Zowat alle denkbare projecten passen in dit lijstje.

Voor 1 december

Ben jij op zoek naar financiële steun om jouw project te realiseren? Dien dan voor 1 december jouw project in bij de gemeentelijke Cultuurdienst. Na een preselectie zal een publieksjury (schakel jouw vrienden in) tijdens een feestje in De Branding de projecten kiezen die uiteindelijk ondersteund zullen worden.

Dien jouw project in via dit onlineformulier

Klik hier om het reglement te downloaden

Nog vragen? Contacteer dan de gemeentelijke Cultuurdienst op 02.422.31.80 of via cultuur@jette.irisnet.be