U bent hier: Home / Actualiteit / Lancering nieuwe editie No Impact Jette

Lancering nieuwe editie No Impact Jette

Na twee edities vol workshops, ontmoetingen en ontdekkingen, komt No Impact Jette in 2020-2021 sterker dan ooit terug! Zin om deel te nemen? Kom dan naar de infoavond op 15 oktober.

No Impact Jette is een project dat draait rond drie thema’s: afval, voeding en energie. De uitdaging bestaat erin dat deelnemers hun consumptiepatroon veranderen om hun impact op het milieu te beperken en in een moeite door geld besparen. Een overzicht van de eerste edities vind je op www.noimpactjette.be.

Actie, uitdaging, workshop

Zin om de 150 gezinnen uit de voorbije edities te vervoegen? Kies dan per thema minstens één actie en één uitdaging en neem deel aan minstens één workshop. Elke NIJettenaar stelt zijn eigen programma samen, in functie van zijn mogelijkheden en/of voorkeur. Per slot van rekening blijft No Impact op de eerste plaats een ludiek project. Om de deelnemers te begeleiden, worden er tijdens de hele duur van het project workshops, bezoeken en vormingen georganiseerd. 

Open voor iedereen

De deelname aan het project is gratis en iedere deelnemer ontvangt een starterskit. Er wordt geen enkele investering gevraagd, iedereen kan erin meestappen: alleenstaanden, gezinnen, met of zonder financiële moeilijkheden, gezondheidsproblemen, handicap,… Solidariteit is het sleutelwoord.

Nieuwsgierig?

Kom dan op donderdag 15 oktober naar de infoavond en de voorstelling van het project. Wie overtuigd is, kan zich nu reeds inschrijven, rechtstreeks via www.noimpactjette.be of door contact op te nemen met de dienst Duurzame ontwikkeling-Leefmilieu: ddo@jette.irisnet.be – 02.422.31.01.

Infoavond No Impact Jette
Donderdag 15 oktober om 19u
Polyvalente zaal (Léon Theodorstraat 108, 1ste verdieping, via de mindervalideningang)
Gratis
Inschrijven verplicht (ddo@jette.irisnet.be – 02.422.31.01)