U bent hier: Home / Actualiteit / Laatste oproep voor burgerinitiatieven DW Magritte

Laatste oproep voor burgerinitiatieven DW Magritte

Het socio-economische luik van het Duurzaam Wijkcontract Magritte (DWM) zit al in zijn laatste fase. Aangezien het gewest de periode voor het indienen van projecten had verlengd als gevolg van de pandemie, krijgt u nog tot september 2023 de tijd om iets te realiseren dat u na aan het hart ligt en op die manier bij te dragen aan de verbetering van de leefomgeving van de wijk Magritte/Esseghem.

Waag uw kans om actief deel te nemen aan de transformatie van uw wijk

Laat uw verbeelding de vrije loop! De vele thema's waaruit u kan kiezen (realisatie van stadsmeubilair - organisatie van een dag gewijd aan een bepaald onderwerp - valorisatie van een artistiek, cultureel project - sportieve activiteit,...) en de nodige inspiratie en energie van uw kant, kunnen wonderen verrichten. Het is gewoon een kwestie van in uzelf te geloven!

De belangrijkste voorwaarde is dat het initiatief de banden tussen de bewoners verstevigt, want zij vormen de motor van de sociale cohesie die het programma en de materiële en socio-economische projecten van het DW Magritte nastreven.

Dankzij een financiële steun tot 3500 euro en de inzet van de ploeg, kan het DW Magritte u helpen met de uitwerking en de realisatie van uw project. Heb je zin om je te engageren of ideeën die u niet geconcretiseerd krijgt? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Samen geraken we er zeker uit!

Geïnteresseerd? Neem deel voor 16 augustus!

Meer info:
Duurzaam Wijkcontract Magritte
Wemmelsesteenweg 100
02.423.13.89 - cdq-dw@jette.brussels