U bent hier: Home / Tot uw dienst / Tewerkstelling

Tewerkstelling

De jobaanbiedingen en de organisaties die u kunnen helpen bij uw zoektocht naar een job of opleiding.

Jobaanbiedingen

De jobaanbiedingen van het Jetse Gemeentebestuur.

Jobaanbiedingen - Lees verder...

Jobhuis

Het gemeentebestuur van Jette, Actiris, het OCMW en het Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap (PWA) hebben hun krachten gebundeld om op lokaal niveau een uniek loket voor werkgelegenheid en vorming op te richten. Het Jetse Jobhuis centraliseert alle informatie betreffende de arbeidsmarkt voor alle werkzoekenden.

Jobhuis - Lees verder...

Actiris

Actiris is de Brusselse gewestelijke dienst voor arbeidsbemiddeling. De voornaamste opdracht van Actiris is de tewerkstellingspolitiek in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Actiris - Lees verder...

Tewerkstellings-adviseur

De gemeentelijke Tewerkstellingsadviseur biedt antwoorden op het vlak van vormingen, het zoeken naar een job en hulpprogramma's voor tewerkstelling.

Tewerkstellings-adviseur - Lees verder...

PWA van Jette

Het Plaatselijke WerkgelegenheidsAgentschap van Jette biedt volledige service op het vlak van buurtwerk, strijk en huishoudhulp.

PWA van Jette - Lees verder...

Een onderneming starten

Het Brussels Agentschap voor de Onderneming Impulse wil (toekomstige) ondernemers bijstaan bij de start of de ontwikkeling van een economische activiteit. De startersgids geeft u alle informatie die u nodig hebt voor de opstart van een zaak. De belangrijkste fasen van een project komen aan bod.

Een onderneming starten - Lees verder...

Rekrutering politie

De Politie speelt verschillende rollen in onze samenleving en is daarom voortdurend op zoek naar nieuwe collega's met de meest gevarieerde achtergrond.

Rekrutering politie - Lees verder...