U bent hier: Home / Mijn gemeente / Diensten van het Gemeentebestuur / Gemeentelijk patrimonium (dienst)

Gemeentelijk patrimonium (dienst)

De dienst Gemeentelijk patrimonium is belast met het beheer van alle gebouwen (crèches, scholen, administratieve gebouwen, woningen, bibliotheken,...) die eigendom zijn van de gemeente.

De dienst Gemeentelijk patrimonium bestudeert, beheert en controleert de renovatie- of herinrichtingswerken of de nieuwbouw van openbare gemeentelijke gebouwen.

De dienst is eveneens belast met het beheer en het onderhoud van deze gebouwen: veiligheid (alarminstallaties, brandbeveiliging,...), schoonmaak, reparaties en installaties (elektriciteit, sanitair, verwarming,...), opvolging van de facturen, huurcontracten,...

Gemeentewoningen : Opschorting van de inschrijvingen op de wachtlijst

De dienst Grondbeheer en huisvesting heeft meer dan 250 dossiers ontvangen sinds de heropening van de inschrijvingen op 3 mei 2018. Rekening houdend met de oude dossiers (205) die wachten op een toewijzing – sommige kandidaten wachten al bijna 10 jaar op gemeentelijke huisvesting – en vanwege de langzame evolutie van de toewijzingen voor een gemeentelijke woning, zijn de inschrijvingen tot nader order opgeschort sinds 5 februari 2019.

Voor de opvolging en de vernieuwing van de registratiedossiers in afwachting van toewijzing, blijft de dienst tot uw beschikking op dinsdag van 9u tot 12u en op donderdag van 14u tot 16u (Gemeentelijk Patrimonium - Grondbeheer en huisvesting - L. Theodorstraat 108 ).

Klik hier voor het toewijzingsreglement voor gemeentelijke woningen.

 

Dienst Gemeentelijk patrimonium
Léon Theodorstraat 108 - 1090 Jette
02.422.31.60 - gemeentelijkpatrimonium@jette.irisnet.be