U bent hier: Home / Mijn gemeente / Diensten van het Gemeentebestuur / Verzending

Verzending

De dienst Verzending is belast met de ontvangst en de verzending van de correspondentie en verzekert de aanplakking van de interne en externe communicatie.

De dienst Verzending is belast met de ontvangst en de verzending van de correspondentie van het volledige gemeentebestuur. Hij levert de post bij de verschillende diensten van het gemeentebestuur. Hij is bovendien de financieel verantwoordelijk voor de frankeermachine. Hij bezorgt ook sommige drukwerken aan de inwoners in het kader van de goede werking van de gemeentelijke democratische instellingen.

Anderzijds verzekert hij ook de aanplakking van de verschillende berichten van de verschillende diensten (onderzoeksbericht, verkoop van goederen, aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning, politieverordeningen en -arresten,...) op de gemeentelijke aankondigingsborden en panelen. Hij beheert eveneens de aanplakkingen aangevraagd door externe aankondigers (notariële affiches, aankondigingen van commerciële, culturele,... gebeurtenissen) en verzekert de facturatie ervan.

Dienst Verzending
Wemmelsesteenweg 100
02.423.13.45 - infojette@jette.irisnet.be